İş Kur Genel Müdürü Yazıcı Diyarbakır'da - Son Dakika
Güncel

İş Kur Genel Müdürü Yazıcı Diyarbakır'da

İş Kur Genel Müdürü Yazıcı Diyarbakır\'da

İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, ve ilin istihdamına katkı sağlayan büyük ölçekli firmaları ziyaret etti.

10.01.2014 11:54

İŞ KUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı, bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapmak üzere Diyarbakır'a geldi. İlk olarak Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Selahattin Bayram'ı makamında ziyaret eden Yazıcı, buradaki kısa toplantıda çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VALİ KIRAÇ'A ZİYARET

Yapılan kısa toplantının ardından İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı ile Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Selahattin Bayram Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı ziyaret etti.

Vali Mustafa Cahit Kıraç'a İŞKUR'un çalışmaları, yerel ve ulusal hedefleriyle ilgili bilgi veren Genel Müdür Dr. Yazıcı, daha sonra kentte faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek, işbaşı eğitim programlarından yararlanan kursiyerler ve işverenlerle görüştü.

İşsizlerin mesleki yeterliklerini geliştirmeleri ve mesleki tecrübe kazanmalarını önemsediklerini belirten Yazıcı, "Tüm ülkede gerçekleştirdiğimiz işbaşı eğitim programlarıyla İŞKUR'a kayıtlı işsizlere mesleki deneyim, işverenlere ise tecrübeli iş gücü kazandırıyoruz. Çalışmaları yerinde incelemek üzere bundan sonra da işyeri ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Yazıcı, son olarak Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kentte gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili personelden detaylı bilgi aldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İş Kur Genel Müdürü Yazıcı Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement