İş'te Üniversiteli'den Cinemaximum Sinema Bileti - Son Dakika
Güncel

İş'te Üniversiteli'den Cinemaximum Sinema Bileti

İş\'te Üniversiteli\'den Cinemaximum Sinema Bileti

İş Bankası, İş'te Üniversiteli kredi kartı ile çift kişilik Cinemaximum sinema bileti hediye ediyor.

04.03.2013 14:04  Güncelleme: 14:07

İş Bankası, İş'te Üniversiteli kredi kartı ile çift kişilik Cinemaximum sinema bileti hediye ediyor.

İş Bankası açıklamasına göre, İş Bankası üniversite ve yüksek lisans öğrencileri için başlattığı yeni kampanyası ile 4- 14 Mart tarihleri arasında İş'te Üniversiteli kredi kartına başvuran ve kartı onaylanan 18 yaşından büyük öğrencilere çift kişilik sinema bileti hediye edecek.

İş'te Üniversiteli kredi kartına sahip olmak için öğrenci kimlik belgesi ve nüfus cüzdanı ile en yakın İş Bankası Şubesi'ne gitmek yeterli oluyor.

Bunun yanı sıra "ÜNİK" boşluk "TC Kimlik Numarası" yazıp "4402"ye SMS göndererek, "facebook.com/isteuniversiteli" sayfasındaki "Kart Başvurusu" sekmesi ya da "www.isbank.com.tr" internet sitesindeki "Hızlı Kredi Kartı" sekmesi tıklanarak veya İnternet Şubesi'nden İş'te Üniversiteli kredi kartı başvurusu yapılabiliyor.

Kampanyada hediye edilen sinema biletleri kart başvurusu onaylanan katılımcıların kendilerine tahsis edilen İş'te Üniversiteli kredi kartlarına yüklenecek ve 10 Mayıs 2013 tarihine kadar istenilen herhangi bir Cinemaximum'da salı ve çarşamba günleri saat 18.00 seansına kadar geçerli olacak.

Muhabir: Ümit Çevik

Yayıncı: Hasan Arslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İş'te Üniversiteli'den Cinemaximum Sinema Bileti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement