
Şanlıurfa Valiliği, IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar nedeniyle Suriye sınırındaki bazı noktaları, "Askeri Yasak Bölge" ilan etti.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Suruç ilçesinin doğu ve batısında IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmaların sürdüğü hatırlatıldı.
VATANDAŞLARIN CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE
Çatışmalar nedeniyle sınırdaki bazı noktaların, vatandaşların can güvenliği açısından tehdit oluşturduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Söz konusu gelişmeler nedeniyle, 13-14 Şubat 2015 tarihlerinde Suruç ilçesi sınırındaki doğuda Tekçe Hudut Karakolu bölgesinden, batıda Ziyaret Hudut Karakolu bölgesine kadar, vatandaşların can ve mal emniyetini sağlamak, olası tehdit ve tehlikeleri bertaraf etmek için Valiliğimizce Askeri Yasak Bölge ilan edilmiştir."
Son Dakika › Güncel › Şanlıurfa'da Valilik Bazı Noktaları 'Yasak Bölge' İlan Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.