Işık'lılar Lüküs Hayat'la Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Işık'lılar Lüküs Hayat'la Büyüledi

Işık\'lılar Lüküs Hayat\'la Büyüledi

Yoğun istek üzerine 29 Mayıs akşamı bir kez daha sahneye çıkan Işık'lılar, oyundan elde edecekleri geliri, Ağrı'lı öğrencilerin eğitimine harcayacak.

29.05.2015 09:55  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feyziye Mektepleri Vakfı Erenköy Işık Lisesi-Fen Lisesi Tiyatro ve Müzikal Topluluğu, Yedi Kocalı Hürmüz, Hisseli Harikalar Kumpanyası, İstanbul Efendisi'nden sonra bu yıl da Ekrem ve Cemal Reşit Rey'in unutulmaz eseri 'Lüküs Hayat'ı sahneledi.

Geçtiğimiz üç sezonda sahneledikleri "Yedi Kocalı Hürmüz", "Hisseli Harikalar Kumpanyası" ve "İstanbul Efendisi" oyunları ile şimdiye kadar 58 ayrı ödül alan FMV Özel Erenköy Işık Lisesi/Fen Lisesi Tiyatro ve Müzikal Topluluğu, bu yıl Ekrem ve Cemal Reşit Rey'in ölümsüz opereti Lüküs Hayat'ı sahneledi.

Yönetmenliğini Cengiz Çevik, koreografisini Özlem Güde, müzik direktörlüğünü Sadettin Ademoğlu ve yönetmen yardımcılığını İrem Dilaver ile Ceyda Demircioğlu'nun yaptığı oyun büyük beğeni topladı. 22-24-25 ve 27 Mayıs 2015 tarihlerinde sahnelenen oyun yoğun istek üzerine dün akşam bir kez daha sahneye konuldu.

Işık'lı tiyatrocuların ayakta alkışlandığı oyundan elde edilen gelir de yine eğitime aktarılacak. Bilet geliri, Ağrı-Geçitveren Köyü İlköğretim Okulu'ndan İstanbul'a getirilerek misafir edilecek 12 minik öğrencinin 23-29 Ağustos 2015 tarihindeki yaz okulu masrafraları için harcanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Işık'lılar Lüküs Hayat'la Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement