İslahiye?de Çöp Konteynerleri İlaçlanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İslahiye?de Çöp Konteynerleri İlaçlanıyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İslahiye?de Çöp Konteynerleri İlaçlanıyor

İslahiye'de çöp konteynerleri ilaçlanıyorGaziantep'in İslahiye Belediyesi, pis koku ve haşerelere karşı ilçedeki çöp konteynerlerinde ilaçlama çalışması başlattı.

İslahiye'de çöp konteynerleri ilaçlanıyor

Gaziantep'in İslahiye Belediyesi, pis koku ve haşerelere karşı ilçedeki çöp konteynerlerinde ilaçlama çalışması başlattı.

İslahiye Belediyesi çöp konteynerlerinin çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için ilaçlama çalışması başlattı. Belediye Başkanı Kemal Vural, yaz aylarının gelmesi ve sıcakların artmasıyla konteynerlerden kötü koku yayıldığını belirterek, "Son günlerde sıcaklarla birlikte çöp konteynerlerine atılan evsel atıklar, çevreye pis koku yayıyor. Vatandaşlarımızı rahatsız eden bu kötü kokuyu gidermek ve haşerelerin barınmasını önlemek için konteynerleri dezenfekte çalışması başlattık. Bu uygulama yaz boyunca rutin şekilde devam edecek" dedi.

Kaynak: DHA