Nejat İşler'in Hayati Tehlikesi Yüzde 40'a Düştü - Son Dakika
Güncel

Nejat İşler'in Hayati Tehlikesi Yüzde 40'a Düştü

CHP Milletvekili Tolga Çandar, "Tablo bizim umduğumuzdan düne oranla daha iyi. Dünkü risk oranı yüzde 60'lardayken bugün yüzde 40'lara düşmüş." dedi.

20.01.2014 18:54  Güncelleme: 19:48

Ünlü oyuncu Nejat İşler için iş, sanat, spor ve siyaset camiasından birçok isim hastaneye akın etti.

HASTANEDEKİ HAREKETLİLİK GÜN BOYU DEVAM ETTİ

Bodrum'da gribal enfeksiyon sonucunda hastaneye kaldırılan ünlü sanatçının yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Hayat mücadelesine devam eden İşler için iş, sanat, spor ve siyaset camiası tek yürek oldu. Sabah erken saatlerde hastanede başlayan haraketlilik gün boyu devam etti. Akşam saatlerine doğru ise Muğla CHP Milletvekili Tolga Çandar, spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, eski kalecilerden Rüştü Reçber, İşler'in ziyarette geldi.

MÜJDELİ HABER MİLLETVEKİLİNDEN

Milletvekili Tolga Çandar, İşler'in durumunun iyiye gittiğini belirterek, "Hem başhekim ile hem de ailesiyle görüştüm. Tablo bizim umduğumuzdan düne oranla çok daha iyi. Dünkü risk oranı yüzde 60'lardayken bugün yüzde 40'lara düşmüş. Risk devam ediyor ama tedaviye cevap veriyor. Yarın çok daha iyi bir tablo olacak. Bu çocuklara bizim ihtiyacımız var. Çünkü bunlar çağdaş Türkiye'nin yüzleri umarım kurtulacaktır. Ailesinin durumu kötüydü. Hiçbir aile böyle bir durumda beklemek zorunda kalmaz inşallah. Allah sabır versin" dedi.

Rıdvan Dilmen ise İşler'in gün geçtikçe durumunu düzelttiğini belirterek, "Ziyarete geldik, durumunun iyi olduğunu duyunca çok sevindik" ifadelerini kullandı.

Rüştü Reçber ise çok iyi haberler aldıklarını ifade ederek, "Dualarınızı eksik etmeyin. Durumu da oldukça iyiye gidiyor"dedi.

Bu arada, ziyarete gelenler arasında ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Erkan Şal, Gürkan Uygur, Ayşe Özyılmazel, Ceyda Düvenci, Mehmet Erdem, Çağan Irmak, Ertan Şaban ve çok sayıda sanatçı arkadaşı ise hastane önünden ayrılmadı.

Nejat İşler\'in Hayati Tehlikesi Yüzde 40\'a Düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nejat İşler'in Hayati Tehlikesi Yüzde 40'a Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement