Yapay zeka anons
Lübnan'da konuşlu Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL), İsrail'in Lübnan'ın güneydoğusundaki Kefr Kila köyü yakınlarındaki UNIFIL mevzilerine yönelik yeni bir ihlalde bulunduğunu bildirdi.
YAPAY ZEKA ANONS:
UNIFIL'den Çarşamba günü yapılan açıklamada Kefr Kila yakınlarındaki bir mevzide bulunan barış gücü askerlerinin, İsrail Savunma Kuvvetleri'ne (IDF) ait bir Merkava tankının UNIFIL gözetleme kulesine ateş açarak iki kamerayı tahrip ettiğini ve bir kuleye zarar verdiğini gözlemledikleri belirtildi.
İsrail güçleri, geçtiğimiz birkaç günde Lübnan'daki UNIFIL mevzilerine birkaç kez saldırarak barış gücü askerlerinin yaralanmasına neden olmuş ve uluslararası toplumdan eleştiri almıştı.
Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Beijing'den bildiriyor. (XHTV)
Son Dakika › Güncel › İsrail’den UNIFIL Mevzilerine Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.