İsrail'in Kuzeyinde Dron Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail'in Kuzeyinde Dron Saldırısı

06.05.2026 00:06

Hizbullah'ın dronu, İsrail'in kuzeyinde bir araca isabet etti, can kaybı yok.

Ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyinde İsrail'in saldırıları sürerken Hizbullah'ın fırlattığı bir dron, İsrail'in kuzeyinde bir araca doğrudan isabet etti.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, ülkenin kuzeyindeki Shomera bölgesinde bir insansız hava aracı (İHA) izi tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, bir önleme füzesinin ateşlendiği ve füzeden düşebilecek şarapneller nedeniyle ülkenin kuzeyinde sirenlerin çaldığı kaydedildi.

İsrail'in Yedioth Ahronoth gazetesi, 15 yerleşimde sirenlerin çalmasının ardından Shomera bölgesinde İHA'nın bir araca doğrudan isabet ettiğini ve güçlü bir patlama sesi duyulduğunu aktardı.

Haberde, aracın alev aldığı, dumanlar yükseldiği fakat olayda can kaybının bildirilmediği ifade edildi.

Öte yandan Yedioth Ahronoth, İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'ın kullandığı dronlara bir çözüm bulamadığını, bu nedenle askerlerin araçların etrafına ağ örmeye başladığını yazdı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Kuzeyinde Dron Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement