AVCILAR'DA KİRACININ YAKTIĞI DAİREDEKİ PATLAMA GÜVENLİK KAMERASINDA - Son Dakika
Güncel

AVCILAR'DA KİRACININ YAKTIĞI DAİREDEKİ PATLAMA GÜVENLİK KAMERASINDA

AVCILAR'da ev sahibi ile anlaşamayan kiracının yaktığı dairede meydana gelen patlama güvenlik kamerasına yansıdı.

26.12.2022 11:10  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AVCILAR'da ev sahibi ile anlaşamayan kiracının yaktığı dairede meydana gelen patlama güvenlik kamerasına yansıdı.

Tahtakale Mahallesi Doruk Sokak'taki 3 katlı binanın 1. katındaki kiracı, üst katında oturan ev sahibiyle bir süredir anlaşmazlık yaşıyordu. İddiaya göre, evi boşaltmasını isteyen ev sahibi ile geçtiğimiz günlerde tartışan kiracı, evi yakmakla tehdit etti. Daireden 04.00 sıralarında ise alevler yükseldiğini görenler ise durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, üst katlarda oturanları tahliye etti. Zaman zaman patlama seslerinin de duyulduğu yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmayla yangını söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada hasar oluştu.

"EVİ YAKARIM DEDİ"

Ev sahibi Mehmet Yılmaz, "Alttaki kiracı geldi yanıma, uzun uzun konuştuk. Bana 'Senin evi yakarım' dedi. Sen de içindesin, yanarsın dedim. Karakola gittik, sonra saat 04.00'te eve benzini döktü. Ben peşine koştum ama taksiye bindi gitti" dedi. Ev sahibinin oğlu Hilmi Yılmaz, "Kiracıyla sorun vardı, bin lira kira veriyordu, 2 bin lira yapalım dedik. O da, 'Zam yapmam, bin lira ya veririm ya da vermem' dedi. Karakola gittik, 'Ben bu evi yakarım' dedi. Sonuç böyle oldu' dedi. Ev sahibinin eşi Semiha Yılmaz, "Çocuklarını aldı götürdü evden, sonra tekrardan gelip valiz dolduruyor. 03.00-04.00 gibi eşiyle burayı ateşe verdiler. Sonra eşiyle birlikte gittiler. Biz patlama sesine uyandık" dedi.

PATLAMA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaçan kiracı aranırken dairede yangın sırasında meydana gelen patlama güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde patlamanın şiddetiyle duvarın yıkıldığı görülüyor.

AVCILAR\'DA KİRACININ YAKTIĞI DAİREDEKİ PATLAMA GÜVENLİK KAMERASINDA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AVCILAR'DA KİRACININ YAKTIĞI DAİREDEKİ PATLAMA GÜVENLİK KAMERASINDA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement