İstanbul'da Alternatif Yılbaşı Kutlaması 'Mekke'nin Fethi'... - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Alternatif Yılbaşı Kutlaması 'Mekke'nin Fethi'...

İstanbul\'da Alternatif Yılbaşı Kutlaması \'Mekke\'nin Fethi\'...

Anadolu Gençlik Derneği, İstanbul'un birçok ilçesinde yılbaşı kutlamalarına karşı alternatif yılbaşı kutlaması düzenledi.

31.12.2015 22:48

Anadolu Gençlik Derneği, İstanbul'un birçok ilçesinde yılbaşı kutlamalarına karşı alternatif yılbaşı kutlaması düzenledi.

Mekke'nin fethinin anlatıldığı program sonunda bir grup genç ilahiler okudu.

Haber-Kamera Çağatay KENARLI İstanbul DHA

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), İstanbul'un birçok ilçesinde yılbaşı kutlamalarına karşı alternatif yılbaşı kutlaması düzenledi. Mekke'nin fethinin anlatıldığı program sonunda bir grup genç ilahiler okudu.

AGD Fatih Şubesi'nin Ali Emiri Kültür Merkezi'nde düzenlediği 'Mekke'nin Fethi' gecesi, hafız Beytullah Özdemir'in Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Program, AGD Fatih Şubesi Başkanı Osman Oktar'ın konuşmasıyla devam etti. Oktar, Mekke'nin fethinin çile, özlem ve sevda olduğunu belirterek, 'Mekkenin fethi, güven, sabır, zafer ve kurtuluştur. Mekke'nin fethi, iman, ilim, itaat, teslimiyet, huzur ve sevinçtir. Mekke'nin fethi halkın hakimiyeti ve şahlanışı, batılın ise yok oluşudur dedi.

'Mekke'nin Fethi' programına, AGD Fatih Kurucu Başkanı Necmettin Sarıcaoğlu, eski AGD Fatih İlçe Başkanı Mehmet Emin Kızıltepe, Saadet Partisi Fatih ve Bakırköy ilçe yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede, Fatih Anadolu Gençlik Derneği üyesi bir grup genç koro halinde ilahiler okudu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Alternatif Yılbaşı Kutlaması 'Mekke'nin Fethi'... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement