İstanbul'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş ile Galatasaray Odeabank arasında oynanacak maç nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

02.03.2018 12:02

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş ile Galatasaray Odeabank arasında oynanacak maç nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Basketbol Süper Ligi'nde 4 Mart saat 13.00'te Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Fenerbahçe Doğuş-Galatasaray Odeabank karşılaşması dolayısıyla alınan emniyet tedbirleri kapsamında, bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Bu kapsamda saat 4 Mart saat 10.00'dan itibaren Ihlamur Sokağı (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokağı kavşağına kadar olan kısım) trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement