İstanbul'da Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Dolandırıcılık Operasyonu

Para ödemeden noter satışıyla aldıkları araçların ücretini satıcının banka hesabına havale edeceklerini söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı Alınan bilgiye göre, Tuncay L. (31), Mustafa A.L. (35), Ali Ş. (26) ve Murat G. (30), internet üzerinden satışa çıkarılan lüks araç sahiplerinin güvenlerini kazanmak için Ataşehir'de galeri açtı.

19.12.2015 15:15

Para ödemeden noter satışıyla aldıkları araçların ücretini satıcının banka hesabına havale edeceklerini söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, Tuncay L. (31), Mustafa A.L. (35), Ali Ş. (26) ve Murat G. (30), internet üzerinden satışa çıkarılan lüks araç sahiplerinin güvenlerini kazanmak için Ataşehir'de galeri açtı. Müşterilerle mesai saati bitimine yakın galeride görüşen şüpheliler, araçları alacaklarını fakat paranın banka hesabına havale edeceğini, noter kapanmadan aracı noter satış sözleşmesiyle üzerine alıp, daha sonra parayı ödemeyip dolandırıcılık yaptıkları belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 5 mağdur vatandaşın başvurusu üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, 4 şüpheliyi Ataşehir'de yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement