İstanbul'da Otomobil Okul Duvarına Çarptı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Otomobil Okul Duvarına Çarptı

İstanbul\'da Otomobil Okul Duvarına Çarptı

İstanbul Gazi Osman Paşa'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırımdaki ağaca ardından özel bir okulun duvarına çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, okulda ve otomobilde hasar meydana geldi. Sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Görgü tanıkları, aracın freninin tutmadığını söyledi.

18.06.2023 21:17  Güncelleme: 21:18

GAZİOSMANPAŞA'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırımdaki ağaca ardından özel bir okulun duvarına çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada okulda ve otomobilde hasar oluştu.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Karadeniz Mahallesi Cebeci Caddesinde meydana geldi. 34 ENP 289 plakalı kiralık olduğu öğrenilen seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırımdaki ağaca ardından özel bir okulun duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile okulun duvarı ve otomobilin ön tarafı hasar alırken,  kazayı yara almadan atlatan sürücü çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkarıldı.

'ARACIN FRENİ TUTMADIĞI İÇİN BENDE DUVAR TARAFINA ÇARPTIM' Kazayı gören Yusuf Bıçakçı "Biz burada otobüs bekliyorduk, sonra bir anda araç geldi.  Kilometre hızı yaklaşık 40-50 civarındaydı.  Bir anda aracın şoförü frene basmış üç kere fren tutmayınca TIR ile araç arasında kalınca direkt okul tarafına duvara kırmış işte. Sonra biz de arkadaşlarım ile birlikte araç içerisinden şoförü çıkardık, kaza nasıl oldu diye sorduk 'aracın freni tutmadığı için bende duvar tarafına çarptım' dedi.  Normalde bu sıralarda, burası çok kalabalık oluyor, yaya olmadığı için baya şanslıydık. Yani yoksa bizimde aracın altında kalma imkanımız olabilirdi" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Otomobil Okul Duvarına Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement