Sokağa çıkma kısıtlamasına genel olarak uyuldu (6) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sokağa çıkma kısıtlamasına genel olarak uyuldu (6)

05.12.2020 12:43  Güncelleme: 18:33

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda dün saat 21.00'den itibaren başlayan sokağa çıkma kısıtlamasına İstanbul'da genel olarak vatandaşların uyduğu görüldü.

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda dün saat 21.00'den itibaren başlayan sokağa çıkma kısıtlamasına İstanbul'da genel olarak vatandaşların uyduğu görüldü.

Yeni tip koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda cuma günü saat 21.00'den pazartesi günü saat 05.00'e kadar devam edecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle İstanbul sakin bir akşam yaşıyor.

Sokak ve caddelerinde gün boyu sessizliğin hakim olduğu kentte saat 17.00' de kapanan market, manav gibi işletmelerde yoğunluk oluşmazken bazı vatandaşların alışverişlerini son ana bıraktıkları görüldü.

Gün boyu belirli noktalarda denetim yapan polis ekipleri, durdurulan araçlardaki vatandaşların izin belgelerini kontrol ediyor.

Trafiğin açık olduğu kent genelinde toplu ulaşım araçlarında herhangi bir yoğunluk yaşanmıyor.

İstanbullular evlerine kapanınca, sahil, parkl ve meydanların ise turistlere kaldığı görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sokağa çıkma kısıtlamasına genel olarak uyuldu (6) - Son Dakika


Advertisement