İstanbul Tasarım Dahilerini Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

İstanbul Tasarım Dahilerini Ağırlıyor

İstanbul Tasarım Dahilerini Ağırlıyor

Motorola'nın eski Dijital Tasarım bölümü Küresel Başkan Yardımcısı, İtalyan tasarımcı Marco Susani alldesign 2013 için İstanbul'a geliyor!

04.01.2013 16:22  Güncelleme: 16:17

İstanbul, 22-23 Şubat tarihlerinde tasarım dünyasının dahilerini ağırlayacak!

Dünyaca ünlü tasarım dehalarını İstanbul'da 2 gün sürecek olan bir tasarım buluşmasında bir araya getirecek olan alldesign 2013, 2.yılında da büyük ses getirecek bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor! 22-23 Şubat 2013 tarihlerinde Darren Aronofsky, George Lois, Ron Arad, Stefan Sagmeister, Diego Gronda ve Es Devlin gibi tasarım dünyasının dahilerine ev sahipliği yapacak alldesign 2013'ün bir konuğu da Motorola'nın eski Dijital Tasarım bölümü Küresel Başkan Yardımcısı, ödüllü İtalyan tasarımcı Marco Susani!

22-23 Şubat 2013 tarihlerinde Hilton Convention Center'da düzenlenecek olan ve hayatımızın her alanına yön veren yaratıcı endüstrilerin ele alınacağı alldesign 2013'te kendi dalının uzmanları tasarıma bakış açılarını ve dünyaca ödüllü işlerini izleyicilerle paylaşacak. Motorola eski Dijital Tasarım bölümü Küresel Başkan Yardımcısı, ödüllü tasarımcı Marco Susani de alldesign 2013'ün konuklarından biri.

2000 yılında Amerika'da Motorola'nın " İleri Konsept Grubu"'nu yaratmak üzere Motorola dünyasına katılan Marco Susani, daha sonra Motorola'nın Dijital Tasarım Küresel Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdü. Marco Susani, 2000-2009 yılları arasında Motorola'nın Global Tüketici Etkileşimi ve Dijital Deneyim Tasarımı'na olan

katkılarıyla, şirketi tasarım odaklı, deneyim bazlı bir şirkete dönüştürdü.Kariyerine 20. Yüzyıl tasarımının tartışılmaz ikonu, tasarım gurusu Ettore Sottsass ile birlikte Olivetti Design'da başlayan Susani, daha sonra Sottsas Associati'de kariyerine partner ve Ürün Tasarımı Başkanı olarak devam etti. Daha sonra Milano'nun meşhur tasarım okulu Domus Academy'de Araştırma Merkezi'nin Direktörlüğünü yaptı. Tasarımları Triennale di Milano, Memphis Gallery Milano, Centre Pompidou Paris, Axis Gallery Tokyo, Grand Palais Paris ve Design Museum London'da farklı sergilerde yer bulan Susani'nin pek çok prestijli ödülü de bulunuyor. Marco Susani Motorola'nın yanı sıra Philips, Panasonic, Seiko, Olivetti, 3M, NTT Japan, Zumbotel, Nissan, Mitsubishi, Tokyo Gas, Toshiba, Apple, Logitech, Unilever,

Telecom Italia, Mediaset, bTicino, Fontana Arte gibi pek çok firma için de tasarımlar yaptı. İtalyan tasarım kültürünü Etkileşim Tasarımı ve Stratejik tasarım gibi yeni alanlara genişleten Marco Susani, bir tasarım vizyoneri. Marco Susani şu an Koz Susani Design'ın kurucu ortaklarından biri. Koz Susani Design, iç mimariden etkileşim tasarımlarına uzanan ürün tasarımları yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Tasarım Dahilerini Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement