İstanbul'un İki Yakasını 3 Katlı Tüp Geçit İle Bir Kez Daha Bir Araya Getirip, Trafik Soruna Da Çözüm Olması Beklenen Tüp Geçit İçin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Uzmanları İle Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığ'nın 8 Aylık Ar-Ge Çalışmasının Etkili Olduğu Öğrenildi. - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'un İki Yakasını 3 Katlı Tüp Geçit İle Bir Kez Daha Bir Araya Getirip, Trafik Soruna Da Çözüm Olması Beklenen Tüp Geçit İçin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Uzmanları İle Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığ'nın 8 Aylık Ar-Ge Çalışmasının Etkili Olduğu Öğrenildi.

27.02.2015 17:35

İstanbul'un iki yakasını 3 katlı tüp geçit ile bir kez daha bir araya getirip, trafik soruna da çözüm olması beklenen tüp geçit için İstanbul Büyükşehir Belediyesi uzmanları ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığ'nın 8 aylık AR-GE çalışmasının etkili olduğu öğrenildi.

İstanbul'un iki yakasını 3 katlı tüp geçit ile bir kezdaha bir araya getirip, trafik soruna da çözüm olması beklenen tüp geçit için İstanbul Büyükşehir Belediyesi uzmanları ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığ'nın 8 aylık AR-GE çalışmasının etkili olduğu öğrenildi.

Kaynak: StarGazete.com

Son Dakika Güncel İstanbul'un İki Yakasını 3 Katlı Tüp Geçit İle Bir Kez Daha Bir Araya Getirip, Trafik Soruna Da Çözüm Olması Beklenen Tüp Geçit İçin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Uzmanları İle Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığ'nın 8 Aylık Ar-Ge Çalışmasının Etkili Olduğu Öğrenildi. - Son Dakika


Advertisement