İstanbul'un Altınları Filmi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Altınları Filmi

İstanbul\'un Altınları Filmi

İstanbul'un Altınları filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. İstanbul'un Altınları filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.09.2011 16:00

İstanbul'un Altınları. Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi değerli oyuncuları bir araya getiren yepyeni bir sitcom çok yakında ATV ekranlarında başlıyor.

Altın Apartmanı'nın eğlenceli ve komik sakinleri…

Reşat Altın rolüyle izleyeceğimiz Haluk Bilginer, Altın ailesini ve apartmanını komşulardan korumaya çalışırken; annesi Saadet, yeni komşularıyla çok iyi anlaşacak ve çatışmaların ortasında bir barış köprüsü olacak. Reşat Altın, özellikle erkeklerden nefret ettiği için kendini kadın haklarına adamış opera sanatçısı üst komşusu İsmet (Demet Akbağ)'e karşı hislerini başlangıçta anlamlandıramayacak.Demet Akbağ (İsmet Azmarazlı), Reşat Altın'ın kurduğu bütün düzeni yıkmak üzere apartmana yerleşen ve onun bütün dengesini altüst eden, Avrupa'da eğitim görmüş ve 15 senede 5 koca eskitmiş bir operacı... Demet Akbağ, uzun bir aradan sonra televizyon seyircisiyle buluşacağı İsmet Azmarazlı karakteri ile yine çok güldürecek, dillere pelesenk olacak sözleriyle çok eğlendirecek.

Reşat, eşini 15 sene önce yitirmiş, üzerine tek gül koklamamış, biricik kızı da onaylamadığı bir adamla evlenip gidince annesi ile yaşamak zorunda kalmış eski bir İstanbul beyefendisidir. Hayatını eski eşinin hayalini ve eski İstanbul'u yaşatmaya adamış Reşat Altın, maddi sıkıntı çeken kızının ve damadının, evine yerleşmelerine razı olur. Asi damadından çektiği yetmezmiş gibi, karşı dairesine taşınan Kayserili Ahmet ve Emine de Reşat'ın dengesini iyice bozarlar. Ancak asıl büyük sıkıntısı, üst kata taşınan, İtalya'da opera okumuş ve 25 yıl içerisinde 5 koca eskitmiş soprano İsmet olacaktır. Reşat, bundan böyle modern damadına karşı klasiği, Anadolulu komşularına karşı İstanbul'u ve erkek düşmanı İsmet Azmarazlı'ya karşı hemcinslerini savunmak zorunda kalacaktır.

Yönetmen: Celal Kadri Kınoğlu, Birkan Uz, Yonca Güzelpınar

Senaryo: Haluk Özenç

Oyuncular: Gürgen Öz, Defne Yalnız, Salih Kalyon, Demet Akbağ, Haluk Bilginer

Filmin Türü: Dizi, Drama, Komedi,

Orijinal Adı: İstanbul'un Altınları

Yapımcı Firma: Calinos Entertainment

Yapım Yılı: 2011

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Resmi Sitesi: http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2011/09/30/istanbulun-altinlari

Dağıtıcı Firma: 0

Vizyon Tarihi: 05.08.2011

Son Dakika Güncel İstanbul'un Altınları Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement