İstek'liler Yılın "En"lerini Seçti - Son Dakika
Güncel

İstek'liler Yılın "En"lerini Seçti

İstek\'liler Yılın "En"lerini Seçti

İSTEK Uluğbey Okulları öğrencileri, en beğendikleri tiyatro sanatçısı; haber, dizi ve yarışma programları ile yorumcu, sanatçı ve gazeteleri belirlediler.

18.04.2013 12:05

Öğrencilerin oylarıyla; Tiyatro Onur Ödülü Ferdi AKARNUR'a, Yılın En İyi Aile Dizisi ödülü Seksenler dizisine, Yılın En İyi Dizi Oyuncusu ödülü Berat YENİLMEZ'e, Yılın En İyi Dizi Müziği Yapımcısı ödülü Burcu GÜVEN'e, Yılın En İyi Sabah Haber Programı Sunucusu ödülü Bilge YURTDAGÜLEN'e, Yılın Türkçeyi En İyi Kullanan Sunucu ödülü Ayşenur YAZICI'ya, Yılın En İyi Spor Muhabiri ödülü Atakan KURT'a, Yılın En İyi Haber Kanalı ve Yılın En İyi Gazetesi ödülleri Habertürk Tv ve Habertürk Gazetesi adına Eğitim Editörü Pervin KAPLAN'a, Yılın En İyi Yarışma Programı ödülü Büyük Risk programı adına Program Yapımcısı Tuğba DİNER'e verildi.

Ünlü isimlerin katıldığı ödül töreni, 16 Nisan Salı günü gerçekleşti. Ödül töreninde öğrencilerimiz konuklarla kısa bir söyleşi yaptılar. Söyleşinin ardından konuklara ödüllerini İSTEK Uluğbey Okulları Kampüs Müdürü Turgut ŞAHİN ve Öğrenci Meclisi üyeleri verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstek'liler Yılın 'En'lerini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement