İtalyan Manken Kocaeli'nde - Son Dakika
Güncel

İtalyan Manken Kocaeli'nde

İtalyan Manken Kocaeli\'nde

Dünyaca Ünlü İtalyan Manken Alessandra Ambrosia, Koton Firmasının 2011 Kreasyonu Katalog Çekimleri İçin Kocaeli'ne Geldi

30.08.2010 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü İtalyan fotomodel ve manken Alessandra Ambrosia, Koton firmasının 2011 kreasyonu mayo katolog çekimleri için Kocaeli'nin kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilindeki Kerpe Köyü'ne geldi. Ünlü mankenin sahildeki kayalıklarda yapılan çekimlerine ekibin dışında kimse yaklaştırılmadı.

Alessandra Ambrosio Kerpe'ya İstanbul'dan helikopterle getirildi. Buradaki Nikomedya Otel'e yerleşen sanatçıyı önce kimse tanımadı. Özel ekiplerin geniş güvenlik önlemleri alması ve yakınına kimsenin yaklaştırılmaması üzerine kimliği anlaşıldı. Alessandra Ambrosio güvenlik önlemleri altında Kandıra İlçesi'nin Karadeniz sahilindeki turistik bir köyü olan Kerpe'yi gezdikten sonra çekimlerin yapıldığı Kartalkaya kayalıklarının bulunduğu sahile geçti. Buraki çekimler sırasında da bölgeye ekibin dışında kimse yaklaştırılmadı. Bir günde tamamlanan fotoğraf çekimlerini ise Koray Birand yaptı. Alessandra Ambrosia'nın çekim süresince kesinlikle gazetecilerle görüşmek istemediği ve uzaktan dahi olsa fotoğraflarının çekilmesini istemediği belirtildi.

KANDIRA(Kocaeli),30(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İtalyan Manken Kocaeli'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement