Ivana'nın Nişanlısından Yurdal Sert'e Cevap - Son Dakika
Güncel

Ivana'nın Nişanlısından Yurdal Sert'e Cevap

Ivana'nın nişanlısı Sinan Akıman, Yurdal Sert'in eski eşini yerden yere vurduğu açıklamalarına; "Bundan sonra konuşursan karşında beni bulursun" diye cevap verdi.

14.12.2014 15:51  Güncelleme: 12:00

İşadamı Yurdal Sert, cemiyet dergisi Q Life'ın Aralık sayısına verdiği röportajda eski eşi İvana Sert hakkında sert açıklamalar yaptı.

"İVANA'DAN BEKLEMEZDİM"

İ Ivana Sert'in boşanma davasında verilen 400 bin liralık tazminatı az bulup 7 milyon lira tazminat ile yoksulluk nafakası istemesini "açgözlülük" olarak niteleyen işadamı, eski eşine "Yoksul bir yaşam sürmüyor" diyerek tepki gösterdi. Sert, şöyle konuştu: "Evden bir çantayla çıktım. Boşandığım zaman Metrocity'deki evi verdim, Belgrad'daki evi de verdim. Çocuğumun masraflarını karşılıyorum, yapabildiğim kadarıyla onlara güzel bir yaşam sundum. Ne Belgrad'daki ne buradaki düzenlerini bozdum. Buna rağmen yetinmiyor. Sanki milyarderiz gibi. O kadar imkânım yok zaten, veremem. Üç tane çocuğum var. Evi bıraktım. Biraz da saygılı olmasını isterdim. Avukatlar mı yönlendiriyor, nişanlısı mı bilmiyorum ama İvana'dan beklemezdim."

"ALLAH VAR YUKARDA"

Evlendikleri dönem İvana Sert'in hiçbir mal varlığı olmadığını da söyleyen Yurdal Sert, "Her şeyimi verdim. İnsan medyatik olunca mı böyle oluyor? Benimle yaşarken de abarttı, bir sürü şey yaptı. Biriyle beraber oldu, sonra onu bıraktı, gitti başka biriyle nişanlandı. 10 yıllık evliliğim boyunca bir sürü kötü şey yaşadım. Bir insanı manevi olarak çökert, balyozla vurur gibi sanki maddi açıdan da çökert. Allah var yukarıda. Onlar taleplerinde bulunsunlar, benim iyi bir avukatım var" dedi.

IVANA'NIN NİŞANLISI SERT ÇIKTI

Öte yandan Yurdal Sert'in bu açıklamaların ardından İvana'nın nişanlısı Sinan Akıman bu açıklamalara işte böyle tepki gösterdi.

Akıman, "Kullandığın kelimelere dikkat et. Bundan sonra sonra konuşursan karşında beni bulursun. Seni son kez uyarıyorum" diye konuştu.

Ivana\'nın Nişanlısından Yurdal Sert\'e Cevap
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ivana'nın Nişanlısından Yurdal Sert'e Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Tolga: ALLAH AKIL FİKİR VERSİN YAZIK GERÇEKTEN COK YAZIK 21 3 Yanıtla
  • ARABACI: SEN ALACAK DUJ VERECEK 100 DOLAR 17 0 Yanıtla
  • haydar: bu hatun kişi için ölmeye ve öldürmeye değer. erkekseniz vuruşursunuz 3 13 Yanıtla
  • Kelebek ayari: Seni de yolar bu sirp 13 2 Yanıtla
  • Mr. Oz: Bunuda alın arkadaşlar 6 1 Yanıtla
  • Muhendis: Gideri var. 3 3 Yanıtla

Advertisement