Iwc Schaffhausen'in "Tımeless Portofıno" Sergisi Açılışına Emıly Blunt ile Ünlü Modeller Katıldı - Son Dakika
Güncel

Iwc Schaffhausen'in "Tımeless Portofıno" Sergisi Açılışına Emıly Blunt ile Ünlü Modeller Katıldı

Iwc Schaffhausen\'in "Tımeless Portofıno" Sergisi Açılışına Emıly Blunt ile Ünlü Modeller Katıldı

İsviçreli lüks saat üreticisi IWC Schaffhausen, Miami Beach'te düzenlenen dünyaca ünlü sanat fuarı Art Basel'de yeni Portofino Midsize koleksiyonunu tanıttı.

11.12.2014 14:09

İsviçreli lüks saat üreticisi IWC Schaffhausen, Miami Beach'te düzenlenen dünyaca ünlü sanat fuarı Art Basel'de yeni Portofino Midsize koleksiyonunu tanıttı. Fotoğrafçı Peter Lindbergh'in yıldız isimlerle gerçekleştirdiği çekimden derlenen fotoğraflardan oluşan "Timeless Portofino" sergisinin ABD'deki açılışında oyuncu Emily Blunt'a süper modeller Karolina Kurkova ve Adriana Lima eşlik etti. Sergi açılışı nedeniyle verilen gala yemeğinde misafirleri CEO Georges Kern ağırladı. Yemeğin özel ev sahibi ise Jason Alexander oldu.

Miami Beach'teki Art Basel, şirketin marka dostları ailesinden Hollywood yıldızları ve süper modellerin fotoğraflarının yer aldığı "Timeless Portofino" sergisine ideal bir tropik atmosfer oluşturdu. Tüm dünyada Amerika kıtasındaki en prestijli sanat fuarı olarak bilinen Art Basel Miami Beach'te bir araya gelen en seçkin sanat simsarları, aynı zamanda efsanevi fotoğrafçı Peter Lindbergh'in çektiği kareleri kutlamak için düzenlenen özel yemekte de hazır bulundu. Golden Globe ödüllü Emily Blunt'ın yanı sıra süper modeller Adriana Lima ve Karolina Kurkova, yaklaşık 60 fotoğraftan oluşan sergiye Georges Kern'de katıldı.

Peter Lindbergh'in, yeni Portofino Midsize saatlerini İtalya'nın liman şehri Portofino'da yıldız isimlerle gerçekleştirdiği çekimlerde fotoğrafçının kamerasına poz verenler arasında Blunt, Lima ve Kurkova'nın dışında oyuncular Cate Blanchett, Christoph Waltz, Ewan McGregor ve Zhou Xun da vardı. 3 gün süren fotoğraf çekiminde Lindbergh toplam 21 bin fotoğrafa imza atarken, bu süre zarfında 120 kişilik bir ekip ile çalıştı. Georges Kern duygularını "Böylesine anlamlı bir festivalde Miami'de olmaktan, Peter Lindbergh'in sanat eserlerini ve 'Timeless Portofino' sergisi aracılığıyla yeni Portofino Midsize koleksiyonunu kutlamaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Dostum Peter Lindbergh bu özel anları yakalamakta ve hem oluşturduğumuz kastı hem de saatlerimizi en iyi ışıkta gözler önüne sermekte son derece başarılı"şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iwc Schaffhausen'in 'Tımeless Portofıno' Sergisi Açılışına Emıly Blunt ile Ünlü Modeller Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement