İzmir Cep Telefonuyla Oynadı, Hız Sınırlarına Uymadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmir Cep Telefonuyla Oynadı, Hız Sınırlarına Uymadı

26.10.2017 10:06

İzmir-Aydın Otoyolu'nda şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüsün şoförü, seyir halindeyken cep telefonuyla oynadı, tünel içinde saatte 80 kilometre hızla gitmesi gerekirken 110 kilometreyle gitti.

İzmir- Aydın Otoyolu'nda şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüsün şoförü, seyir halindeyken cep telefonuyla oynadı, tünel içinde saatte 80 kilometre hızla gitmesi gerekirken 110 kilometreyle gitti. Şoförün bu kural ihlalleri bir yolcu tarafından görüntülendi. İzmir- Bodrum seferini yapan 16 RH 737 plakalı yolcu otobüsünü kullanan şoför, dün (çarşamba) sabah saatlerinde İzmir-Aydın Otoyolu'nda ilerlerken, gözünü yoldan ayırıp, cep telefonuyla ilgilendi. Şoförün, otobüs otoyolda hızlı bir şekilde ilerlerken yaptığı bu davranış, ön tarafta oturan bir yolcu tarafından görüntüledi. Ardından aynı otoyolda bulunan Selatin Tüneli'nde hız sınırı 80 kilometre olmasına rağmen, şoför saatte 110 kilometre hızla ilerledi. Yolcuların hayatını hiçe sayarak hız yapan şoförün bu anları da aynı yolcu tarafından kaydedildi.

BAŞKA BİR ŞOFÖR İŞTEN ÇIKARILMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde aynı firmaya ait bir yolcu otobüsünün şoförü de en sol şeritte seyir halindeyken cep telefonuyla oynamış ve bir yolcu tarafından bu durum görüntülenmişti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından o şoför en yakın otobüs terminalinde otobüsten indirilerek, firma tarafından işine son verilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Cep Telefonuyla Oynadı, Hız Sınırlarına Uymadı - Son Dakika


Advertisement