İzmir'de En İyi Model Yarışması - Son Dakika
Güncel

İzmir'de En İyi Model Yarışması

İzmir\'de En İyi Model Yarışması

3 bin kişinin başvurduğu Miss&Mr Model 2013'te 16 genç kız ve 16 erkek finalist, Jüri Başkanlığını Modacı Ertan Kayıtken'in üstlendiği jürinin önünde yarıştı.

03.09.2013 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 bin kişinin başvurduğu Miss&Mr Model 2013'te 16 genç kız ve 16 erkek finalist, Jüri Başkanlığını Modacı Ertan Kayıtken'in üstlendiği jürinin önünde yarıştı. Juri Koreograf Uğurkan Erez, İzfaş Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay, HT Halkla İlişkiler Müdürü Demet Kebabçılar, Koreograf Öner Evez, Modeller Ebru Güzel, Fatoş Seğmen, Irmak Atuk, Rönesans Ajans'tan İpek Saygın Örük, Miss & Mr Model Of Turkey 2012 Birincileri Arman Duhan ve Sinem Özgenoğlu, Tasarımcı Emre Erdemoğlu, Makyöz Tuğberk Yılmaz, Gökhan Talay ayakkabı tasarımcısı, Gazeteci Şenay Düdek, Model- şarkıcı Tuğba Özay ve Survivor yarışması ile ünlenen Hasan Yalnızoğlu'ndan oluştu.

Saçları Prestige Kuaför Yücel Eryılmaz tarafından yapılan birinden güzel model adaylarını seçerken Jüri üyeleri oldukça zorlandı.

Ece Begüm Yücetan ve Volkan Severcan'ın sunduğu gecede birinciliği Gamze Gerçeker ve Erdem Şencan, ikinciliği Mustafa Selçuki ve Ayçen Dilay Dinç, Üçüncülüğü ise Emre Dinler ve Buse Bilek kazandı. Yarışmanın en iyi fotomodeli Hakan Kurtul ve Beril Tunçsiper seçilirken 'Gelecek vadedenö modeller ise Nilsu Şen ve Tuğberk Şen oldu. Sonuçların açıklanmasından önce sahneye gelen Tuğba Özay şarkılarıyla geceye renk kattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de En İyi Model Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement