İzmir'de kömür ocağında göçük, 45 yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

İzmir'de kömür ocağında göçük, 45 yaralı (2)

'HİÇ ANLAYAMADIM, BİR ANDA PAT DİYE GELDİ'Kınık Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Madenci Deniz Yıldız, "Hiç anlayamadım, bir anda pat diye geldi.

19.12.2021 02:35  Güncelleme: 04:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'HİÇ ANLAYAMADIM, BİR ANDA PAT DİYE GELDİ'

Kınık Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Madenci Deniz Yıldız, "Hiç anlayamadım, bir anda pat diye geldi. neye uğradığımızı şaşırdık. Kendi kendimize çıktık" dedi.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MAHİR POLAT: HASTALARIMIZIN SAĞLIK DURUMLARI GAYET İYİ

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Hastalarımızın sağlık durumları gayet iyi. 2 hastamızda yanıklar var. Diğer hastalarımız bugün taburcu edilecek. Büyük bir kaza, ucuz atlatılmış. Allah hepimizi, milletimizi korumuş. İnşallah bir daha böyle bir kaza yaşamayız. Hastalarımız iyi bakılıyor, koşulları da iyi. Doktorlarımıza da teşekkür ediyor, bir daha böyle kaza yaşanmamasını diliyorum" dedi.KINIK BELEDİYE BAŞKANI DR. SADIK DOĞRUER: CAN KAYBIMIZ YOK

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, "Madenimizde meydana gelen iş kazasında yerinde müdahale ile şu an Kınık Devlet Hastanesi'ndeyiz. Kınık, Soma ve Bergama Devlet hastanelerimizde yaralılara ilk ve acil müdahale yapıldı. Can kaybımız yok. 2 veya 3 hastamız dışında tamamı hafif ve orta derecede yanıklar. Tamamı kontrol altında. Kınık'ta 12 yaralımız var, Bergama'da 5 hasta vardı, 4 daha sevk edildi toplamda 9 hastamız var. 21 hasta ise Soma Devlet Hastanesi'nde var. Kısmı yaralılar var, panik ataklar, daha sonra eklenenler ile madenci yakınlarıyla birlikte sayı net değil, ama net olan bir şey var can kaybımız yok" diye konuştu.

İzmir\'de kömür ocağında göçük, 45 yaralı (2)
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de kömür ocağında göçük, 45 yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement