
Kordonciyan şehit ailelerine yardım amaçlı organizasyona özel bir defileyle katıldı.
Ünlü frak ve smokin tasarımcısı Levon Kordonciyan; Brn Organizasyon ve Pikas Reklam tarafından gerçekleştirilen şehit ailelerimize yardım amaçlı organizasyona özel bir defileyle katıldı.
Genelkurmay Başkanlığı, İzmir Valiliği, Ege Ordu Komutanlığı desteği ile Konak Belediyesi'nin ev sahipliğini üstlendiği defile "Mum başka bir mumu tutuşturduğunda ışığından hiç bir şey kaybetmez" sloganıyla İzmir Swissotel Grand Efes'de düzenlendi.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan; defilede bir dönemin zerafetinin, asaletinin, Atatürk'ün kimlik ve kişiliğinde yansıtıldığını ifade ederek, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapan İzmir'in şanslı olduğunu vurguladı.
Organizasyonun sunuculuğu Engin Altan Düzyatan tarafından yapıldı. İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarının kurduğu 17 kişiden oluşan Ephesus Brass Grubu ise mini konseri ile güne renk kattı.
Smokinin 150 yaşında olduğunu belirten Kordonciyan; bu kapsamda her türlü etkinlik ve organizasyonlarda yer alacağını, ''Bugün bir mumda bende yakabildiysem ne mutlu bana'' diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Defilede; Atatürk'ün giydiği smokin ve frak modellerinden oluşan 48 parça kostüm; 13 manken tarafından muhteşem bir şovla sergilendi.
Bu sene Avrupa Gazetecileri derneği tarafından '' Yılın En İyi Modacısı'' ödülüne layık görülen Kordonciyan; 2012 yılında da tasarımlarıyla adından söz ettirmeye devam ettirecek.
Son Dakika › Güncel › İzmir'de Levon Kordonciyan Rüzgarı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?