İzmir Havalimanında Şüphelilerin İç Bedenlerinde Uyuşturucu Bulundu - Son Dakika
Güncel

İzmir Havalimanında Şüphelilerin İç Bedenlerinde Uyuşturucu Bulundu

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yapılan kontrolde, 2'si Alman uyruklu 5 şüphelinin iç beden muayenesinde, prezervatifler içinde yutulmuş ve vücut boşluklarına gizlenmiş şekilde çeşitli tür ve miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

11.10.2023 11:56

İZMİR'de, havalimanında kontrol edilen 2'si Alman uyruklu 5 şüphelinin iç beden muayenesinde, prezervatifler içinde yutulmuş ve vücut boşluklarına gizlenmiş, çeşitli tür ve miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla, yurt dışından İzmir'e uyuşturucu getirileceğini bilgisine ulaştı. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda önceki gün önlem alan ekipler, tespit edilen 2'si Alman uyruklu 5 şüpheliyi durdurdu. Şüphelilerin yapılan iç beden muayenesinde, prezervatifler içinde yutulmuş ve vücut boşluklarına gizlenmiş halde 21,19 gram eroin, 12,70 gram kokain, 7,76 gram metamfetamin ve 7 sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. (DHA)

İzmir Havalimanında Şüphelilerin İç Bedenlerinde Uyuşturucu Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Havalimanında Şüphelilerin İç Bedenlerinde Uyuşturucu Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement