İzmit Belediyesinden Çiftçiye Ceviz Fidanı Desteği - Son Dakika
Güncel

İzmit Belediyesinden Çiftçiye Ceviz Fidanı Desteği

İzmit Belediyesinin ceviz fidanı için yüzde 50 hibe desteğinden faydalanmak isteyen çiftçiler için son başvuru tarihinin yarın olduğu bildirildi.

15.11.2016 11:35

İzmit Belediyesinin ceviz fidanı için yüzde 50 hibe desteğinden faydalanmak isteyen çiftçiler için son başvuru tarihinin yarın olduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında çiftçilere mavi sertifikalı ceviz fidanı desteğinde bulunulacağı belirtilerek, destekten yararlanmak isteyenlerin yarın mesai bitimine kadar İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne başvurmaları gerektiği kaydedildi.

Projeden faydalanmak isteyen 39 çiftçinin müracaatının gerçekleştiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ceviz fidanı desteğinden yararlanmak isteyenler Tarım İlçe Müdürlüğünden alınan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi ya da Ziraat Odası'ndan alınan çiftçi belgesi ve tapu fotokopisi ile Belsa çarşısı 9. kattaki Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüze başvurabilirler. Destekten daha önceden yararlanan çiftçilerin ÇKS belgelerini getirmeleri yeterlidir. Dikim yapılacak alan kiralıksa kira sözleşmesinin de getirilmesi gerekmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmit Belediyesinden Çiftçiye Ceviz Fidanı Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement