İzmit - Hukuk Bürosundaki Tartışmada 1 Kişi Silahla Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İzmit - Hukuk Bürosundaki Tartışmada 1 Kişi Silahla Yaralandı

İzmit - Hukuk Bürosundaki Tartışmada 1 Kişi Silahla Yaralandı

İzmit'te Bir Hukuk Bürosunda İki Kişi Arasında Alacak Anlaşmazlığından Çıkan Tartışmada Bir Kişi Tabanca ile Vurularak Ağır Yaralandı.

19.02.2011 16:00

İzmit'te bir hukuk bürosunda iki kişi arasında alacak anlaşmazlığından çıkan tartışmada bir kişi tabanca ile vurularak ağır yaralandı. Silahlı kişi yanındaki bir arkadaşıyla birlikte otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

Olay saat 13.00 sıralarında Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesi'ndeki Yılmaz Apartmanı 2. katında faaliyet gösteren Avukat Ebru Başaran`a ait hukuk bürosunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aralarında alacak verecek anlaşmazlığı olan İlhan Demir ile Şaban Acar arasında tartışma yaşandı. Avukat Ebru Başaran'ın da bulunduğu odadaki tartışma küfürleşmeye dönüştü. İddialara göre bir anda silahını İlhan Demir, Şaban Acar'a art arda ateş etti. Bir mermi karnına, iki mermi de ayaklarına isabet eden Şaban Acar kanlar içinde yere yığıldı.

İlhan Demir, olayın ardından yanında bulunan arkadaşı T.B. ile birlikte binadan ayrılarak rakam ve harf grubu da belirlenen ve polise bildirilen 54 plakalı otomobilleriyle olay yerinden ayrıldı.

Silah sesleri üzerine olay yerine bir çok polis ekibi sevkedilirken, yaralı Şaban Acar ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevkedimlerek ameliyata alındı. Polis, İlhan Demir ve arkadaşının yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit - Hukuk Bürosundaki Tartışmada 1 Kişi Silahla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement