İznik Gölünde Boğulan Gençler Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

İznik Gölünde Boğulan Gençler Son Yolculuklarına Uğurlandı

İznik Gölünde Boğulan Gençler Son Yolculuklarına Uğurlandı

Bursa'da, deniz bisikleti ile girdikleri İznik Gölünde kaybolduktan saatler sonra cesetleri bulunan iki genç gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

08.08.2014 15:14  Güncelleme: 15:48

Bursa'da, deniz bisikleti ile girdikleri İznik Gölü'nde kaybolduktan saatler sonra cesetleri bulunan iki genç göz yaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

Birlikte girdikleri İznik Gölü'nde kaybolduktan 1,5 gün sonra cansız bedenleri bulunan 22 yaşındaki Kadir Baki Mutlu ile 21 yaşındaki Murat Şeker'in cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından dün ailelerine teslim edildi. Ailesi, Kadir Baki Mutlu'nun cenazesini memleketi Rize'ye götürdü. Mutlu, burada toprağa verilecek. Murat Şeker'in cenazesi ise Orhangazi'de TOKİ konutlarındaki evine getirildi.

Bir işletmede paket servis elemanı olarak çalışan Murat Şeker için evinin önünde dua edildi. 3 çocuklu ailenin en büyüğü olan Şeker'in acılı annesi Hüsniye, babası İbrahim Şeker ve 12 yaşındaki kardeşi Samet ve kız kardeşi yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Annesi, Murat'a son vedasını tabutunu öperek yaptı.

Talihsiz gencin cenaze namazı ise cuma namazından sonra Gazi Orhanbey Camii'nde kılındı. Cenaze namazına AK Parti Bursa milletvekilleri İsmail Aydın ve İsmet Su, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şeker'in na'şı göz yaşları içinde ilçe kabristanına defnedildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İznik Gölünde Boğulan Gençler Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement