İznik'te Sokakların Çehresi Değişiyor - Son Dakika
Güncel

İznik'te Sokakların Çehresi Değişiyor

İznik\'te Sokakların Çehresi Değişiyor

İznik Belediye Başkanlığı tarafından ilçenin çocuk parkları ve yeşil alanlarında baharın yaklaşmasıyla çalışmalar hız kazandı.

12.03.2018 14:36

Belediye Başkanı Osman Sargın "Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak için bir çok nokta da çalışmalarımız hız kazandı" dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yeşil Cami Mahallesi Boncuk Sokak ve Paşalı Hüseyin Sokak tarafında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaları devam eden yeşil alan çevre düzenlemesi, çocuk parkı ve spor aletleri çalışmalarını yerinde inceledi. Sargın'a burada Fen İşleri Müdürü İsmail Acar, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci ve mahalle halkı eşlik etti.

Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında "İlçemizin çeşitli yerlerinde olan bu yeşil alanları sağlıklı nesil yetiştirebilmek için düzenlemelerimize devam ediyoruz. İnşallah bu alanların büyük bir bölümü önümüzdeki yaz aylarına hazır olacak. Yaz aylarında çocuklarımız daha güzel ortamlarda eğlenmeye ve oynama şansı yakalayacak. Buradaki, asıl amaç sanal aleme bağımlı olmayan sosyal aktiviteler içerisinde olan yeni bir nesil in yetiştirilmesi. Bu anlamada parklarımızın hem temizlik işlemlerini gerçekleştiriyoruz hem de böylesine güzel oyun alanları oluşturmaya çalışıyoruz.Bu alanlarımıza bu yıl birde ıhlamur ağaçları dikiyoruz.Temin ettiğimiz 500 adet ıhlamur ağacını ilçemizdeki yeşil alanlara dikerek güzel bir görünüm kazandıracağız" dedi.

Başkan Osman Sargın burada ki parka ilk ıhlamur fidanını dikerken, mahalle halkı da İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik'te Sokakların Çehresi Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement