İztuzu Plajında Noel Kutlaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

İztuzu Plajında Noel Kutlaması

İztuzu Plajında Noel Kutlaması
24.12.2014 22:46  Güncelleme: 00:06

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinin yaşayan yerleşik yabancılar, dünyaca ünlü İztuzu Plajında Noeli kutladı.

muğla'nın Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Mahallesi'nin yaşayan yerleşik yabancılar, dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nda Noeli kutladı.

Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz'de yaşayan yerleşik İngiliz, Hollanda, Alman ve Fransız vatandaşları İztuzu Plajı'nda bir araya gelerek Noel kutlaması yaptı. Kutlama sırasında havanın sıcak olmasını fırsat bilerler denize de girdi. Kutlamaya Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'te katıldı. Başkan Karaçelik'e çiçek veren 20 yıl önce Almanya'dan gelerek Dalyan'a yerleşen eski Aman parlamenteri Uli Schreiber "Bugün burada Noel'i kutluyoruz. Hava çok güzel, güneş var. Çok mutluyuz, belediye başkanımız bizi onurlandırdı, çok teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Karaçelik ise, "Bu yörede yaşayan yerleşik yabancıların bizim ülkemizi benimseyip içselleştirerek böyle kutlamalar yapması bizim için onur verici bir şey. Buraya yerleşmiş burayı benimsemiş ve bizim vatandaşlarımızla kaynaşmışlar. Kendilerini ülkelerindeki gibi burada kültürel anlamda ifade edebiliyorlar. Bu da bizim için mutluluk verici bir durum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu insanların her türlü sorununda acısında ve mutluluğunda yanlarında olacağımı ifade ediyorum" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İztuzu Plajında Noel Kutlaması - Son Dakika


Advertisement