Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü kutlandı - Son Dakika
Güncel

Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Jandarma Teşkilatı\'nın 184. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü töreninde konuştu. Güney, jandarma personelinin fedakarca çalışarak vatandaşların can ve mal güvenliğini koruduğunu vurgularken, Kırbaç ise Jandarma Genel Komutanlığı'nın 184 yıllık köklü tarihine sahip olduğunu ve milletin güven ve sevgisini kazanarak hizmet verdiğini belirtti.

17.06.2023 10:54  Güncelleme: 10:57

Jandarma Teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar yürüttüğü başarılı çalışmalardan övgüyle söz eden Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, jandarma personelinin vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için fedakarca çalıştığını vurguladı. Güney, "Tüm jandarma personelinin 184. kuruluş yıl dönümünü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür dilerim" dedi.

Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü töreninde konuşan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, "Kuruluşunun 184'üncü yıl dönümünü gururla kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanı içindeyiz" şeklinde konuştu.

Kırbaç, "Başarılarla dolu 184 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı, kuruluşundan bugüne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler, milletimizin bize olan bu teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan bu güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azim ve kararlılığındayız" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement