Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Jandarma Teşkilatı\'nın Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Cumhurbaşkanı Gül: "Jandarma teşkilatımız, vatan savunması ve bugüne kadar teröre karşı verilen kararlı mücadeledeki emsalsiz özverisinin yanı sıra görev alanına giren konulardaki üstün hizmetleriyle takdir toplamıştır" "Jandarma Genel Komutanlığının, zor ve onurlu görevlerini, şanlı geçmişinde olduğu.

14.06.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Jandarma Teşkilatı'nın, vatan savunması ve bugüne kadar teröre karşı verilen kararlı mücadeledeki emsalsiz özverisinin yanı sıra görev alanına giren konulardaki üstün hizmetleriyle takdir topladığını bildirdi.

Gül, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük'e mesaj gönderdi.

Milletin huzuru ve esenliği için büyük azim, kararlılık ve fedakarlıkla çalışan jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirten Gül, köklü ve başarılı maziye sahip teşkilatın, sorumluluk alanında asayiş ve kamu düzeninin korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece gündüz demeden, yüksek vazife bilinciyle gayret gösterdiğini vurguladı.

Jandarma Teşkilatı'nın, vatan savunması ve bugüne kadar teröre karşı verilen kararlı mücadeledeki emsalsiz özverisinin yanı sıra görev alanına giren konulardaki üstün hizmetleriyle takdir topladığını ifade eden Gül, şunları kaydetti:

"Jandarma Genel Komutanlığının, zor ve onurlu görevlerini, şanlı geçmişinde olduğu gibi layıkıyla yerine getireceğine inancım tamdır. Mukaddes vatan görevini büyük bir vatan sevgisiyle, canı pahasına, cesaretle yaparken şehit olan kahraman askerlerimiz, birer fedakarlık ve feragat timsali olarak milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır. Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, size, tüm personelinize başarı dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletiyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement