19-20 Mayıs tarihlerinde Balıkesir'de yapılan 5. Gençlik Kupası Judo Turnuvasında 5 birincilik 5 ikincilik 6 üçüncülük alarak takım halinde ikinci olan Belediyespor'lu Judocular Judo İl Temcilcisi Ali Boyacıoğlu, Belediyespor Başkanı İbrahim Onur ve Antrenörleri Halil Çinkaya, Hasan Gazi Çoymak ve Hakan Çelik ile birlikte Belediye Başkanı Akkaya'yı ziyaret eden Judocular ikincilik kupasını Başkan Akkaya'ya takdim ettiler.
Belediyespor'lu Judocuların her gittikleri turnuvadan derece ile döndüklerini ve bunun da kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Akkaya "Başta Judo İl Temsilcisi Ali Boyacıoğlu olmak üzere antrenörlernizi ve sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum." dedi.
Balıkesirde 9 il ve 2 ilçe takımından toplam 256 sporcunun iştirak ettiği turnuvada Burdur Belediyesporlu Judocular takım halinde ikinci oldu.
Son Dakika › Güncel › Judocular Kupalarını Başkan Akkaya'ya Verdiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.