Kaçak Sigara Zanlılarına Savcının İtirazı Üzerine Tutuklama Kararı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kaçak Sigara Zanlılarına Savcının İtirazı Üzerine Tutuklama Kararı Çıktı

Kaçak Sigara Zanlılarına Savcının İtirazı Üzerine Tutuklama Kararı Çıktı

Samsun’da bir kamyonda 215 bin 650 paket kaçak sigarayla yakalanan ve nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılan 2 kişi hakkında savcının itirazı üzerine tutuklama kararı çıktı.

25.06.2015 17:23

Samsun'da bir kamyonda 215 bin 650 paket kaçak sigarayla yakalanan ve nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılan 2 kişi hakkında savcının itirazı üzerine tutuklama kararı çıktı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen Cumartesi gecesi Ağrı Doğubeyazıt'tan İstanbul'a gitmek için yola çıkan Mustafa Y.(29) idaresindeki 34 GGG 3281 plakalı kamyonu şüphe üzerine Tekkeköy ilçesi Samsun- Ordu karayolu üzerinde durdurdu. Kamyonda yapılan aramada metal süs eşyası görünümündeki özel zulalara yerleştirilmiş 215 bin 650 paket gümrük kaçağı sigara ele geçti. Olayla ilgili gözaltına alınan kamyon sürücüsü Mustafa Y. ile yanında bulunan Doğan G. (21), Pazar günü sevk edildikleri Samsun Adliyesi'nde çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Samsun Cumhuriyet Savcısı Salih Sözen, mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kalan 2 zanlının tutuklanması talebiyle Pazartesi günü nöbetçi mahkemeye müracaat etti. Savcı Sözen'in itirazını değerlendiren üst mahkeme, Mustafa Y. ve Doğan G. hakkında tutuklanma ve yakalama kararı çıkarttı. Polis, her yerde zanlıları arıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaçak Sigara Zanlılarına Savcının İtirazı Üzerine Tutuklama Kararı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement