Konya'da 15 Bin Paket Kaçak Sigara Koltukların İçinden Çıktı - Son Dakika
Güncel

Konya'da 15 Bin Paket Kaçak Sigara Koltukların İçinden Çıktı

Konya\'da 15 Bin Paket Kaçak Sigara Koltukların İçinden Çıktı

Konya'da polis, ev eşyası yüklü bir kamyonette yapılan aramada, koltukların vidayla kapatılmış bölümüne gizlenmiş 15 bin paket kaçak sigara buldu.

30.11.2013 18:35  Güncelleme: 18:59

Konya'da ev eşyası yüklü bir kamyonette yapılan aramada, koltukların vidayla kapatılmış bölümüne gizlenmiş 15 bin paket kaçak sigara bulundu.

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Asayiş Şubesi ekipleri, Bosna Hersek Mahallesi'nde şüphe üzerine bir kamyoneti durdurdu.

Adana'dan geldiği öğrenilen kamyonetteki iki kişi, polis ekiplerine, İzmir'e ev eşyası götürdüklerini söyledi. Bu bilgiyi inandırıcı bulmayan polis ekipleri, kamyonette ayrıntılı arama yaptı.

Araçta yüklü koltukların vidayla kapatılmış bölümlerinden toplam 15 bin paket sigara çıktı.

Sürücü Orhan B. ve araçta bulunan Mehmet Hanifi Y. gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da 15 Bin Paket Kaçak Sigara Koltukların İçinden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement