Kadef Yeni Yönetimi, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kadef Yeni Yönetimi, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Kadef Yeni Yönetimi, Başkan Yılmaz\'ı Ziyaret Etti

Yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden seçilen Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

17.06.2013 11:45  Güncelleme: 11:46

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'a yeni yönetimini tanıtan KADEF Başkanı Karagöz daha öncesinde olduğu gibi yeni dönemde de Kavak ve Kavaklılar adına güzel işler yapmaya devam edeceklerini söyleyerek, "Biz her zaman Sayın Başkanının Samsun için yaptıklarını ve kenti taşıdığı noktayı gururla takip ettik. Bundan sonra da kendisi ile birlikte yapabileceğimiz ne varsa, ne katkımız olabilirse birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da KADEF yeni yönetimini tebrik ederek, "Ben de her zaman sizlere layık olmaya gayret ettim ve bunun için çalışıyorum. Gelecek neyi gösterir bilinmez ama Samsun halkının iradesi beni işaret eder ve Başbakanımız da uygun görürse elbette bu şehir ve sizler için sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadef Yeni Yönetimi, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement