Manisa'da "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Aile içi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği işbirliğiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantta, kadına şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı.
Stantta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, ŞÖNİM Müdürü Selcan Etyemez, Aile içi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amiri Komiser Gizem Yorgancıoğlu ve görevliler, kadına yönelik şiddet içerikli broşür dağıttı.
Konan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadına şiddete dikkat çekmek istediklerini belirterek, "Standımızda kadına şiddete yönelik bilinç uyandırmaya, kadına yönelik şiddete dikkat çekmeye, bunun bir insanlık sorunu olduğunu iletmeye çalışıyoruz. Bu seneki sloganımız 'Kadına şiddet, insanlığa ihanettir.' Manisa'da kadına yönelik şiddetle mücadelede hep birlikte çalışıyoruz." dedi.
Son Dakika › Güncel › Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?