Kadını gasp etmeye çalışan yabancı uyruklu şahsı güvenlik görevlisi engelledi - Son Dakika
Güncel

Kadını gasp etmeye çalışan yabancı uyruklu şahsı güvenlik görevlisi engelledi

Karabük'te bir kadını gasp etmeye çalışan yabancı uyruklu şahsı belediyenin güvenlik görevlisi engelledi. Olayda, güvenlik kamerasına da yansıyan anlarda şahıs, kadının çantasını almaya yönelik girişimde bulundu. Ancak güvenlik görevlisi tarafından yakalanan şahıs, polis ekiplerine teslim edildi. Gasp edilen kadın şikayetçi oldu.

02.08.2023 02:33  Güncelleme: 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadını gasp etmeye çalışan yabancı uyruklu şahsı güvenlik görevlisi engelledi

KARABÜK Karabük'te bir kadını gasp etmeye çalışan yabancı uyruklu şahsı belediyenin güvenlik görevlisi engelledi.

Olay, Bayır Mahallesi Menderes Caddesinde meydana geldi. S.A. isimli bir kadın kaldırımda yürürken yabancı uyruklu şahıs tarafından gasp edildi. Kadının çığlık sesine koşan Karabük Belediyesinde çalışan güvenlik görevlisi Tahsincan Mert Ordu şüpheli şahsı peşinden koşarak yakaladı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Yabancı uyruklu şahıs muhafaza altına alınırken durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gasp edilen kadının şikayetçi olduğu şüpheli şahıs polis merkezine götürüldü. Şahsın daha öncede aynı suçu işlediği ve arandığı öğrenildi.

"Başka bir kadının çantasını almaya yönelik girişimde bulundu"

İhlas Haber Ajansı muhabirine konuşan güvenlik görevlisi Tahsincan Mert Ordu, nöbet sırasında belediyeye ait bir minibüs şoförünün durarak kendilerinden yardım istediğini belirterek,

"Şoför araçta yabancı uyruklu bir vatandaşın olduğunu ve inmediğini söyledi. Bizde araçtan indirmeye çalıştığımız sırada şahıs araçta bulunan başka bir kadının çantasını almaya yönelik bir girişimde bulundu. Tabi engelledik" dedi.

"Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik" diye konuştu.

Şahsın yol boyu ilerledikten sonra S.A. isimli kadını gasp etmeye çalıştığını ifade eden Ordu, "Saldırıp kaçtıktan sonra peşinden arkasından kovalayarak poşeti elinden aldık. Kadın arkadaşımıza teslim ettik. Daha sonra şahsı polis ekiplerine teslim ettik. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik" diye konuştu.

Ordu, gasp edilen kadının çok korktuğunu ve şüpheli şahıstan şikayetçi olduğunu aktardı.

Kadını gasp etmeye çalışan yabancı uyruklu şahsı güvenlik görevlisi engelledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadını gasp etmeye çalışan yabancı uyruklu şahsı güvenlik görevlisi engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement