Kalıcı Konut Muhtarlarıyla Toplantı - Son Dakika
Güncel

Kalıcı Konut Muhtarlarıyla Toplantı

Kalıcı Konut Muhtarlarıyla Toplantı

Başkan Bayram kalıcı konutlarda bulunan mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.

17.06.2013 16:15

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram mahallelerdeki inceleme gezisini sürdürüyor.

Belediyenin yaz dönemi yoğunlaştırılmış hizmet programını sürdürdüğünü belirten Başkan Bayram ' Sahada devam eden hizmetlerimizin yanı sıra eksiklikler ve talepler doğrultusunda da yeni projeler hazırlıyoruz' dedi.

Kalıcı konut mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Bayram, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Yaz döneminde yoğun çalışma temposu içinde olduklarını hatırlatan Başkan Bayram ' Düzce genelinde yürüttüğümüz programımız var.

Bunları ilgili mahallelerde denetliyorum, çalışmaları yerinde değerlendiriyorum. Kalıcı konutlar da hizmet alanı geniş bir bölgemiz. Buradaki mahallelerimizin muhtarları ile her zaman istişare yapıyoruz. Düzenli olarak ortak toplantı yapıyoruz. Bunun yanı sıra tespit ettiğimiz eksiklikler ve yeni projeler üzerinde de çalışıyoruz' dedi. Kalıcı konutlardaki mahallelerin muhtarları da, öncelikli ve acil sorunlar ile hizmet taleplerini Başkan Bayram'a ilettiler. Başkanın gezisinde Özel Kalem Müdürü Mustafa Herem, Etüd Proje Müdürü Kenan Özen, Fen İşleri Müdürü Ercan Baydilli ile Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Özer de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kalıcı Konut Muhtarlarıyla Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement