Kalp Hastası Baba-Oğul Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kalp Hastası Baba-Oğul Yardım Bekliyor

Kalp Hastası Baba-Oğul Yardım Bekliyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan ve kalp hastası olan baba-oğul yardım bekliyor.

11.03.2013 16:42

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan ve kalp hastası olan baba-oğul yardım bekliyor.

Kalp hastası Murat Yavuz ve oğlu 11 yaşındaki Muhammed Nur Yavuz, maddi sıkıntılardan dolayı tedavi olamıyor. 4'üncü sınıfa giden Muhammed'e, henüz 2 yaşındayken geçirdiği kalp krizi sonrasında stent takıldı.

Kirada oturan Yavuz ailesinden anne Naime Yavuz, oğlu Muhammed'in aort darlığı denilen bir kalp hastalığıyla karşı karşıya kaldığını belirterek, şunları söyledi: "Dört çocuğum ile birlikte 2 gözlü toprak bir evde kirada oturuyorum. Eşimin aldığı 700 TL bir ailenin masrafını karşılayacak durumda değildir. Çocuklarım küçük olmasalar ben de çalışacaktım. Doktorlar eşimin dinlenmesini, çalışmaması gerektiğini söylüyor. Ancak çalışmaya mecbur. Kaynım da 5 yıl önce suçsuz yere öldürüldü. Onun acısı da kocamı sürekli olumsuz etkiliyor. Yetkililerden yardım bekliyorum. İlçe Kaymakamımız da bize sahip çıksın. Eşimin geçici olarak İŞKUR'da görev almasından dolayı, çocuk süt paraları, okul paralarını alamıyorum. Bizi ziyaret edip Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gitmemize yardımcı olan Viranşehir Gülşehir Kadın Aile ve Kültür Derneği Başkanı Sevim Yumru ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Yetkililerin de bize yardımcı olacaklarını umuyorum."

Viranşehir Gülşehir Kadın Aile ve Kültür Derneği Başkanı Sevim Yumru ise dernek üyeleriyle birlikte aileye ziyarette bulunarak, Muhammed'in Ankara'ya gitmesi için yol ücreti, giyim ve gıda yardımında bulundu. Başkan Yumru, ailede baba başta olmak üzere Muhammed'in de iki defa kalp krizi geçirdiğini, ailenin uygun bir ortamda sağlık hizmeti almaları için yardımseverlerin ilgilenmelerini beklediklerini belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalp Hastası Baba-Oğul Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement