Kalp Hastası Bebeğe Ambulans Uçak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kalp Hastası Bebeğe Ambulans Uçak

Kalp Hastası Bebeğe Ambulans Uçak
04.03.2017 16:24

Doğuştan kalp damarları ritimsiz atan 2 aylık bebek, anjiyo ve kalp ameliyatı için Gaziantep’ten ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi.

Doğuştan kalp damarları ritimsiz atan 2 aylık bebek, anjiyo ve kalp ameliyatı için Gaziantep'ten ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi.

Ali ve Ayten Kuş çiftinin 2 aylık doğuştan kalp damarları ritimsiz atan bebeği Burak Kuş, durumu ağırlaşınca 28 Şubat'ta Gaziantep Çocuk Hastanesinde tedavi altına alındı. Bebeğin buradaki 5 günlük tedavisinin ardından İstanbul'a sevkine karar verildi. Yapılan girişimler sonucu Sağlık Bakanlığınca kente ambulans uçak gönderildi. Ambulansla Gaziantep Havalimanına getirilerek uçak ambulansa alınan bebek, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kuş'un İstanbul'da anjiyo ve kalp ameliyatı olacağı öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalp Hastası Bebeğe Ambulans Uçak - Son Dakika


Advertisement