Kalp Hastası Kızını Alıp Ortadan Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Kalp Hastası Kızını Alıp Ortadan Kayboldu

Kalp Hastası Kızını Alıp Ortadan Kayboldu

Antalya'da oturan evli ve bir çocuk annesi Havva Topal, yaklaşık 1 ay önce kalp hastası kızı 1.5 yaşındaki Emine'yi de alarak ortadan kayboldu.

06.01.2012 10:03

Antalya'da oturan evli ve bir çocuk annesi Havva Topal, yaklaşık 1 ay önce kalp hastası kızı 1.5 yaşındaki Emine'yi de alarak ortadan kayboldu.

Kepez İlçesi Yeni Emek Mahallesi'nde oturan ev kadını 26 yaşındaki Havva Topal, 2007 yılında babası Fikret Topal'ın amcasının torunu Suat Topal ile evlendi. Çiftin 1.5 yıl önce kızları Emine dünyaya geldi. Doktorların doğuştan kalbinde delik olduğunu söyledikleri Emine, 6 aylıkken Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp ameliyatı geçirdi. Sağlığına kavuşması için sürekli doktor kontrolü altında tutulması gereken Emine ile annesi Havva Topal, 1 ay önce ortadan kayboldu.

'KIZIMI KOMŞUSU KANDIRDI'

Havva'nın babası Fikret ile annesi Emine Topal'ın iddiasına göre, 6 ay önce mahalleye taşınan ve bekar olan 'Ferhat' adlı yan komşuları, kızlarının aklını çeldi. Eviyle ilgilenmeyen damadı Suat Topal'ın sürekli Ferhat adlı komşularını eve getirdiğini ileri süren Fikret Topal, 10 gün öncesine kadar telefonla görüştüğü, ancak yerini öğrenemediği kızı ve torunundan bir daha haber alamadığını aktardı. Damadı Suat Topal'ın eşi ve kızını bulmak için çaba harcamadığını iddia eden baba Topal, Havva Topal'a eve dönmesi için çağrı yaptı.

'SAĞLIĞINDAN ENDİŞE EDİYORUM'

Fikret Topal, kızının zorla yaşlı bir kadına baktırıldığını ileri sürdü. Topal, "10 gün önce mesajla haberleştik, yaşlı bir kadına baktığını söyledi. Daha sonra telefonunu kapattı, görüşemez olduk. Bana göre komşusu kandırdı" dedi. Kızı Havva'nın psikolojik sorunları olduğunu, ancak maddi imkansızlıklar yüzünden tedavi ettiremediklerini dile getiren Fikret Topal, kızına şöyle seslendi:

"Ben torunumun canından endişe ediyorum. Çocuğu bir kez sağlık ocağına götürdüğünü söyledi. Bu çocuğun büyük hastanelerde muayene olması gerekiyor. Tamam kendisi gelsin, geçinmeyecekse ayrılsın, ama torunumu getirsin. Sağlığından endişe ediyorum."

BEŞİĞİ BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Anne Emine Topal ise kızının sürekli eşiyle sorun yaşadığını anlattı. Kızına sabretmesi için telkinde bulunduğunu belirten Emine Topal, kendisiyle aynı adı taşıyan torununu sevememenin acısını yaşadığını kaydetti. Her gün torununun beşiğini, elbiselerini ve oyuncaklarını koklayarak özlemini gidermeye çalıştığını aktaran Emine Topal, "Çamaşırlarını giydiriyordum, şimdi onları seviyorum. Bu beşiğin içinde yatardı yavrum. Bu torunum bana daha çok yakındı. Keşke burada koymasaydım, yanıma alsaydım" diye gözyaşı döktü. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Hastası Kızını Alıp Ortadan Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement