Kalp Krizi Geçirince Yarım Metrelik Suda Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizi Geçirince Yarım Metrelik Suda Boğuldu

Kalp Krizi Geçirince Yarım Metrelik Suda Boğuldu

Bodrum'da, denize giren 43 yaşındaki Zeki Eraslan kalp krizi geçirince 50 santimetrelik suda boğularak can verdi.

07.09.2015 12:22  Güncelleme: 14:17

Bodrum'da yüzlerce kişinin bulunduğu plajda denize giren 43 yaşındaki Zeki Eraslan, sığ alanda 50 santimetrelik suda hareketsiz kaldı. Kalp krizi geçirdiği ve boğulduğu düşünülen Eraslan'ın kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.

YÜZÜKOYUN HAREKETSİZ KALDI

Ortakent-Yahşi Mahallesi'nde özel bir elektrik şirketinde teknisyen olan evli Zeki Eraslan dün akşam Camel Beach Sahili'nden denize girdi. Bir süre sonra sığ suda yüzükoyun hareketsiz kalan Eraslan'ı fark eden tatilciler, yardımına koştu.

DOKTORUN MÜDAHALESİ YETERLİ OLMADI

Plaja çıkartılan Ersalan'a olay yerindeki bir doktor müdahale etti. Ancak Eraslan, hayata döndürülemedi. Bazı tatilcilerin, bikinilerinin üzerine havlu sardıktan sonra dua ettiği görüldü.

CESEDİ ADLİ TIP'A KALDIRILDI

Yapılan inceleme sonrası Eraslan'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAY TANIĞI KORKUNÇ ANI ANLATTI

Eraslan'ı denizden çıkartanlardan 40 yaşındaki Bekir Demir, "Yüzükoyun yattığını ama hareket etmediğini gördüm. Koşarak suya girip birkaç kişinin yardımıyla sahile çıkardık. Ama ne yazık ki biz karaya getirdiğimizde yaşamını yitirdiğini öğrendik. Burası çok sığlık. Derinlik 50 santimetreyi bile geçmiyor." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizi Geçirince Yarım Metrelik Suda Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement