Kaman'dan Suriye Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Güncel

Kaman'dan Suriye Türkmenlerine Yardım

Kaman\'dan Suriye Türkmenlerine Yardım

Kaman Ülkü Ocakları, Suriye Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.

15.06.2017 18:02

Kaman Ülkü Ocakları, Suriye Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.

Kaman Ülkü Ocakları Başkanı Çağatay Kaya, yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yurt genelinde başlattığı Türkmenlere yardım kampanyasına Kaman Ülkü Ocakları olarak destek verdiklerini ve Türkmenlere her zaman destek olacaklarını, onları unutmadıklarını söyledi.

"Irak ve Suriye'deki soydaşlarımızı için Ülkü Ocakları olarak gerekirse kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz." diyen Kaya, şöyle konuştu:

"Yüzyıllardır süregelen Türk ve İslam düşmanlığını iman ve azimle engelleyeceğiz. Bölgede her dönemde yeni plan ve oyunlarla üzerimize gelen bu hain yapılar er yada geç tarihe gömülecektir. Genel Merkezimizin düzenlediği yardım kampanyasına biz de Kaman'dan destek oluyoruz. Kaman'da topladığımız kuru gıda ve ihtiyaç malzemeleri, Türkmenlere iletilmek üzere Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığına gönderdik."

Kaya, yurt genelinde toplanacak gıda yardımlarının Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un da içinde bulunacağı ekip tarafından Türkmenlere ulaştırılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaman'dan Suriye Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement