Kamerun'daki Mülteci Kamplarına Gıda Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kamerun'daki Mülteci Kamplarına Gıda Yardımı Yapıldı

Kamerun\'daki Mülteci Kamplarına Gıda Yardımı Yapıldı

Kamerun’un kuzeyinde yer alan mülteci kamplarında yaşam mücadelesi veren 2 bin aileye Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından gıda yardımı yapıldı.

08.07.2015 14:53

Kamerun'un kuzeyinde yer alan mülteci kamplarında yaşam mücadelesi veren 2 bin aileye Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından gıda yardımı yapıldı.

Boko Haram terör örgütünün faaliyetleri nedeniyle ülkelerini terk eden ve Kamerun'un kuzeyindeki mülteci kamplarında yaşam mücadelesi veren 2 bin aileye TİKA tarafından gıda yardımı yapıldı. Kamerun'un Extrem North eyaleti sınırlarında bulunan Maroua ve Waza şehirlerindeki mülteci kamplarına 28 ton gıda dağıtımı yapıldı. Türkiye'nin Kamerun Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan'ın da katıldığı dağıtım için Maroua Valiliği'nde tören gerçekleştirildi. Bölgedeki mülki amirler, askeri yetkililer ve bölge milletvekillerinin de katıldığı programda TİKA tarafından temin edilen gıda maddeleri Maroua Valisi ve Waza Belediye Başkanına teslim edildi.

Boko Haram terör örgütünün faaliyetleri nedeniyle bugüne kadar 12 bin insanın hayatını kaybettiği ve 1,5 milyon insanın da yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kaldıkları belirtiliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamerun'daki Mülteci Kamplarına Gıda Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement