Kamyon Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyon Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kamyon Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Gaziantep'te, hız nedeniyle kontrolden çıkan kamyon, otomobile arkadan çarparak 1 kişinin ölmesine neden oldu.

12.09.2013 09:36  Güncelleme: 09:42

Gaziantep'te, hız nedeniyle kontrolden çıkan kamyon, önünde ilerleyen İnce ailesinin içinde bulunduğu otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan 12 yaşındaki Mehmet İnce öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece saatlerinde Gaziantep - Oğuzeli karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Gaziantep yönünde ilerleyen 28 yaşındaki Ramazan Ölmez yönetimindeki 79 DK 059 plakalı kamyon, hız nedeniyle kontrolden çıkarak önünde ilerleyen 21 yaşındaki Abdullah İnce yönetimindeki 27 N 6325 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Abdullah İnce ile 43 yaşındaki Aliye, çocukları 17 yaşındaki Mustafa ve Mehmet İnce yaralandı. Otomobil, şarampole devrilirken kamyon ise 50 metre ilerledikten sonra yol kenarındaki reklam panosuna çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, karayolunda çevre güvenliğini aldı. Sağlık ekipleri ise yaralıları ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kamyon sürücü Ramazan Ölmez de jandarma tarafından gözaltına alınarak Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

MEHMET ÖLDÜ

Yaralılardan Mehmet İnce, hastaneye götürüldüğü sırada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastanede tedavisine başlanılan yaralılardan Aliye İnce ile çocukları Abdullah ve Mustafa'nın sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu bildirildi. Mehmet İnce'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Öte yandan İnce ailesinin Oğuzeli'ne bağlı Akçamezra Köyü'ndeki tarlalarından fıstık topladıktan sonra Gaziantep'e döndükleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement