Kamyona Arkadan Çarpan TIR'da Can Pazarı - Son Dakika
Güncel

Kamyona Arkadan Çarpan TIR'da Can Pazarı

Kamyona Arkadan Çarpan TIR\'da Can Pazarı

Konya'da demir yüklü TIR, önünde seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı.

31.03.2012 10:20  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da 47 yaşındaki Eşref K. idaresindeki demir yüklü TIR, önünde seyir halinde olan 44 yaşındaki Mehmet Aslanlı yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada TIR sürücüsü Eşref K. ile yanında bulunan arkadaşı 45 yaşındaki Abdullah Gündüz araç içerisinde sıkıştı. Yaralılar itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren uğraşları sonrası sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin yaralılara müdehalesi sırasında bazı jandarma ekiplerinin kaza yapan aracın önünde cep telefonu ile hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.

Kaza, Konya- Karapınar karayolu İsmil Beldesi yakınlarında saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Eşref K. idaresindeki 42 K 7385 plakalı demir yüklü TIR, önünde seyir halinde olan ve Diyarbakır'a gittiği öğrenilen Mehmet Aslanlı yönetimindeki 63 VS 628 plakalı kablo yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen TIR'ın sürücü Eşref K. ile yanında bulunan arkadaşı Abdullah Gündüz kabinde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri tır'da sıkışan yaralılara müdehale ederken, olay yerine gelen bazı jandarma ekiplerinin kaza yapan aracın önünde cep telefonu ile hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.

Yaralı Abdullah Gündüz, "Bacaklarımı hissetmiyorum. Beni hemen çıkarın" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Aracın kapılarını demir kesme makinasıyla kesen ekipler, yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yaralıları sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralılar ambulanslarla hasteye kaldırıldı. Kazanın şokunu üzerinden atamayan kamyon sürücüsü Mehmet Aslanlı, da "Ben Konya'dan Diyarbakır'a kablo taşıyorum. Arkamdan gelip vurdu. Ne olduğunu anlayamadım." dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyona Arkadan Çarpan TIR'da Can Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement