Gaziantep'te, devriye gezen polislerin şüpheli görüp, yaya olarak yanına gittikleri kamyonet üzerlerine sürüldü. Polis memurlarının kaçarak yaralanmaktan kurtuldukları kamyonet, polislerin aracına çarparak hasara yol açtı. Kasasında çalıntı tel bulunan kamyoneti polislerin üzerine süren şüpheli ya da şüphelilere ise ulaşılamadı.
Olay, gece geç saatlerde Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede devriye görevi yapan polisler, Yeşilkent Mezarlığı yakınlarında farları açık olan kamyonetten şüphelendi. İncelemek istedikleri kamyonetin yanına ilerleyen polisler, yol bulunmadığı için araçlarını park ederek yürümeye başladı. Bu sırada yüksek noktada duran 27 LV 874 plakalı kamyonet hızla aşağı doğru gelmeye başladı. İçinde kimsenin bulunmadığı ve itilerek hareket ettirildiği anlaşılan kamyoneti gören polisler kaçarak kurtuldu. Polislerin son anda altında kalmaktan kurtulduğu kamyonet, park halindeki 27 A 47347 plakalı ekip aracına çarparak durdu. Polislerin telsizle yardım istemesinin ardından olay yerine çok sayıda ekip takviye olarak gönderildi. Çarptığı polis aracında hasara yol açan kamyonetin kasasında yapılan aramada çalıntı olduğu tahmin edilen teller bulunduğu görüldü. Arazide yapılan aramada ise kamyoneti hareket ettirerek polislerin üzerine gönderen kişi ya da kişilere ise ulaşılamadı.
Parmak izi araştırması yapan polisler, kamyonetin kayıtlarından kime ait olduğunu belirleyerek, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. - Gaziantep
Son Dakika › Güncel › Kamyoneti Polislerin Üzerine Sürüp Kaçtılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.