Kandıra Sahilinde Bulunan Yedek Yakıt Deposu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kandıra Sahilinde Bulunan Yedek Yakıt Deposu

12.08.2016 12:19

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde sahilde bulunan Rus yapımı yedek yakıt deposu, yapılan incelemenin ardından belediye ekiplerine teslim edildi.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde sahilde bulunan Rus yapımı yedek yakıt deposu, yapılan incelemenin ardından belediye ekiplerine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, Kuzey Deniz Saha Komutanlığı SAS timleri tarafından yapılan incelemede radyoaktif ve kimyasal unsur ile patlayıcı içermediği belirlenen ve bir uçağa ait olduğu değerlendirilen depo, daha sonra Kandıra Belediyesi şantiyesine götürüldü.

Burada iş makineleriyle parçalara ayrılan yedek yakıt deposu, bir kamyona yüklendi.

Dün, Kefken köyü Pembe Kayalıklar mevkisinde sahilde beyaz cisim gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirmiş, yapılan incelemede 7 metre boyunda ve 80 santimetre çapındaki cismin üzerinde Rusça yazılar bulunduğu tespit edilmişti. Cismin, yapılan inceleme sonucu, Rus yapımı bir uçağa ait olduğu düşünülen yedek yakıt deposu olduğu belirlenmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kandıra Sahilinde Bulunan Yedek Yakıt Deposu - Son Dakika


Advertisement